Magasinera i Borås

Annons:
Bra och billig magasinering i Borås - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Borås. Genom att hyra förråd i Borås kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Borås finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Borås. Sammanlagt finns det 6 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Borås. Saker kan lämpa sig till magasinering i Borås kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Borås

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Borås billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Borås som exempel.

Borås Bohagsmagasinering
Norrby Långgata 18
504 35 Borås


Flyttbilen Borås AB
Bockasjögatan 10
504 30 Borås


Elitflytt M&M
Lars Kaggsgatan 99
504 43 Borås


Budbolaget Bröderna Jogeland AB
Almenäsvägen 16
506 32 Borås


Budbolaget Logistic
Almenäsvägen 16
506 32 Borås


DSV Solutions AB
Segloravägen 11
504 64 Borås

Annons:

Hyra förråd i Borås

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Borås kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Borås. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Borås erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Borås.

Magasineringsfakta om orten Borås

I Borås finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här finns en del övrig information om Borås om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Borås.

I Borås fanns det totalt 6 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Borås. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Borås från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Västra Götaland.
Annons: