Magasinera i Hisings Backa

Annons:
Bra och billig magasinering i Hisings Backa - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Hisings Backa. Genom att hyra förråd i Hisings Backa kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Hisings Backa finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Hisings Backa. Sammanlagt finns det 7 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Hisings Backa. Saker kan lämpa sig till magasinering i Hisings Backa kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Hisings Backa

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Hisings Backa billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Hisings Backa som exempel.

GöteborgsTerminalen AB
Importgatan 19
422 46 Hisings Backa


Fagers Express
Lillhagsvägen 46
422 43 Hisings


Green Cargo
Exportgatan 43
422 46 Hisings Backa


GLC Göteborgs Lastbilscentral
Salsmästaregatan 14
422 46 Hisings Backa


Gpl Magasinering AB
Salsmästaregatan 25
422 46 Hisings Backa


Budkedjan Thermo i Göteborg AB
Importgatan 26
422 46 Hisings Backa


TransArt AB
Exportgatan 61
422 46 Hisings Backa

Annons:

Hyra förråd i Hisings Backa

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Hisings Backa kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Hisings Backa. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Hisings Backa erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Hisings Backa.

Magasineringsfakta om orten Hisings Backa

I Hisings Backa finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här finns en del övrig information om Hisings Backa om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Hisings Backa.

I Hisings Backa fanns det totalt 7 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Hisings Backa. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Hisings Backa från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Västra Götaland.
Annons: