Magasinera i Kinna

Annons:
Bra och billig magasinering i Kinna - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Kinna. Genom att hyra förråd i Kinna kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Kinna finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Kinna. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Kinna. Saker kan lämpa sig till magasinering i Kinna kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Kinna

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Kinna billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Kinna som exempel.

Kinna Budexpress AB
Häggåstrandsvägen 11
511 41 Kinna

Annons:

Hyra förråd i Kinna

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Kinna kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Kinna. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Kinna erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Kinna.

Magasineringsfakta om orten Kinna

I Kinna finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här finns en del övrig information om Kinna om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Kinna.

I Kinna fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Kinna. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Kinna från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Västra Götaland.
Annons: