Magasinera i Mölndal

Annons:
Bra och billig magasinering i Mölndal - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Mölndal. Genom att hyra förråd i Mölndal kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Mölndal finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Mölndal. Sammanlagt finns det 4 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Mölndal. Saker kan lämpa sig till magasinering i Mölndal kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Mölndal

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Mölndal billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Mölndal som exempel.

ICM Kungsholms AB
Kärragatan 8
431 53 Mölndal


Lindome Flyttningsbyrå AB
Flöjelbergsg. 7 B
431 37 MÖLNDAL


Shurgard Mölndal
Skedebrogatan 2
431 33 Mölndal


Bring Express
Östergårdsgatan 8
431 53 Mölndal

Annons:

Hyra förråd i Mölndal

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Mölndal kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Mölndal. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Mölndal erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Mölndal.

Magasineringsfakta om orten Mölndal

I Mölndal finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här finns en del övrig information om Mölndal om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Mölndal.

I Mölndal fanns det totalt 4 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Mölndal. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Mölndal från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Västra Götaland.
Annons: